Onze tarieven

U bent zich aan het oriënteren op de kosten van een haartransplantatie. Om een goede, weloverwogen keuze te maken is het belangrijk dat u kiest voor een gerenommeerde kliniek met bewezen techniek en hoog slagingspercentage, omdat u in 1 keer het maximale resultaat wilt behalen. Natuurlijk tegen een zo scherp mogelijk tarief. 

Kwaliteit vertaalt zich in de kosten

De haartransplantatie kosten liggen tussen de 2.000 EUR en 8.000 EUR. Binnen deze range zijn onze tarieven concurrerend en de laatste vijf jaren ongewijzigd gebleven. Klinieken die te lage tarieven berekenen zullen ongetwijfeld hun best doen om uw behandeling te laten slagen. Maar dergelijke instituten moeten winst genereren en zullen dit doen door zoveel mogelijk standaard behandelingen in een kort tijdsbestek uit te voeren, soms 10 tot 40 per dag in wisselende samenstelling waardoor de kwaliteit verschilt en resultaten kunnen tegenvallen. Amsterdam Hair Institute neemt de tijd voor uw behandeling en voert een beperkt aantal kwalitatieve maatwerk behandelingen per dag uit. 

De voordelen van onze zelfontwikkelde FUE CT techniek

Amsterdam Hair Institute is (samen met haar moederbedrijf) de enige kliniek met FUE CT haartransplantatie techniek. De FUE CT techniek berust in alle gevallen op 100% maatwerk. Wordt bij de reguliere FUE, FUE Saffier, DHI en andere haartransplantatie technieken uitgegaan van een standaard werkwijze, binnen de FUE CT techniek is sprake van maar liefst 30 verschillende, unieke op maat protocollen waardoor elke cliënt op de meest effectieve wijze wordt behandeld.

De FUE CT techniek;
  • Is een unieke haartransplantatie techniek die door specialisten van AHI en het medical research team met ruim 16 jaar ervaring is ontwikkeld
  • Heeft een aantoonbaar slagingspercentage van 97%
  • Berust op 100% maatwerk met unieke maatwerk protocollen
  • Oogst voornamelijk multi-grafts met 2, 3 of 4 haren (reguliere haartransplantatie technieken grotendeels single grafts)
  • Geeft ca. 2 tot 2.5 keer meer dichtheid dan reguliere haartransplantatie technieken
  • Is te combineren met ons unieke nazorgtraject (de CTS behandelingen)
  • Is te combineren met onze (op de techniek afgestemde) FDA-geregistreerde en biologische CT Exclusive nazorg producten
  • Om de kwaliteit te waarborgen voeren wij slechts een beperkt aantal operaties per dag uit

Cliënten geven ons een 9.7 gemiddeld in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken zoals Kiyoh en Google Reviews.
 

 

Aantal multi-grafts (2 tot 2.5x meer resultaat vergeleken met reguliere grafts)
Tarief Nederland
1000 – 1400€5000,-
1600 – 1900€5500,-
2100 – 2400€6000,-
2600 – 2900€6500,-
3100 – 3400€7200,-
3600 – 3900€8000,-

U draagt zelf zorg voor: 3 CTS behandelingen (voor cliënten geldt een cliëntenkorting van ruim 200 euro) en de CT-Exclusive nazorg producten (voor cliënten beschikbaar in voordeelpakketten).