4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Timor Steffens

The most powerful theme on earth
Haarlijn reconstructie en inhammen

Timor Steffens

Timor Steffens is een professioneel danser en choreograaf. Op zijn 18e begon hij met dansen en in 2008 nam hij deel aan “So You Think You Can Dance”. De Amerikaanse choreograaf Dan Karaty was razend enthousiast over Steffens. Zodoende vertrok hij twee maanden na de finale van So You Think You Can Dance naar de Verenigde Staten. Daar danste hij onder andere voor Michael Jackson en Chris Brown. Een echte performer, waardoor zijn uiterlijke verschijning enorm belangrijk voor hem is.

Het proces

“Ik had altijd al de meest uiteenlopende haarstijlen. Je kunt wel stellen dat elke artiest veel zelfvertrouwen krijgt door op het podium of voor de camera te staan wanneer ze er op hun best uit zien. Je kleedt je om er goed uit te zien en om je goed te voelen. Maar ook je haarstijl zorgt ervoor dat je net dat beetje extra uitstraalt.”

En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de nieuwste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Timor Steffens een FUE CT haartransplantatie met een optimale nazorg uit te voeren, waarbij onze nazorg behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

“Als haaruitval je een belemmerend gevoel geeft.. Dan why not?”

Timor Steffens

Voor de behandeling

“Maar de waarheid is dat ik super bewust bezig met de manier waarop ik mijn haar stijl. Ik denk dat de perfectionist in mij naar elk detail kijkt. Dus wanneer ik nu sport of dans, kies ik er meestal voor om een hoed op te doen omdat ik bang ben dat mijn haar in de war gaat en mijn terugtrekkende haargrens zichtbaar wordt. Ik voel me ook erg onzeker als ik er over praat, het klinkt stom, ik weet het. Maar voor mij heeft het gewoon veel impact op hoe ik me voel.”

“Ik voel me weer zelfverzekerd en compleet.. Klaar om de volgende stap in mijn leven te regisseren!”

Timor Steffens
Cliëntervaring

Timor Steffens op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button