4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Sean Klaiber

The most powerful theme on earth
Profvoetballer FC Utrecht

Sean Klaiber

Na zijn successen bij FC Utrecht heeft Sean Klaiber zijn carrière voortgezet bij Ajax. Bij zijn nieuwe club in Amsterdam hoorde ook een nieuwe look. Al op een vroege leeftijd kreeg Kaiber last van haarproblemen, waardoor hij zich niet ‘compleet’ voelde. Juist omdat hij een fashionliefhebber is, werkte zijn haarproblemen hem tegen. Zo vertelt Sean; “Omdat ik zag dat ik kaal werd, droeg ik vaak petten. Dat belemmerde mijn kledingkeuze.”.

Het proces

Sean onderging in onze kliniek een haartransplantatie met onze unieke FUE CT techniek. Het verschil tussen reguliere haartransplantatietechnieken en de FUE CT techniek is dat deze zich berust op 100% maatwerk. Doordat wij speciale haartransplantatieprotocollen op maat maken, is het eindresultaat veel sterker! Niet voor niets hebben wij een slagingspercentage van 97% na slechts één behandeling.

De transformatie van Sean Klaiber is enorm! Van een grotendeels kaal hoofd naar een volle bos met haar. Zo wil hij weer gezien worden. Zoals hij zelf zegt: “Ik sta sterker in mijn schoenen. Op het veld, maar ook zeker buiten het veld!”.

“Omdat ik zag dat ik kaal werd, droeg ik vaak petten. Dat belemmerde mijn kledingkeuze.”.

Sean KlaiberProfvoetballer AFC Ajax

Voor de behandeling

Na 1 succesvolle sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Amsterdam Hair Institute terugkijken op een geslaagde missie. De transformatie van Sean Klaiber is enorm! Van kaal hoofd naar een volle bos met haar.

“Ik sta zelfverzekerder in mijn schoenen en ben weer de oude Sean!”

Sean KlaiberProfvoetballer AFC Ajax
Cliëntervaring

Sean Klaiber op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button