4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Sander de Kramer

The most powerful theme on earth
Actie-journalist, weldoener, schrijver en presentator

Sander de Kramer

Hij is de man met het grootste hart van Rotterdam. Voorvechter voor dak- en thuislozen, de verschoppelingen waar de gemiddelde mens met een boog omheen loopt. En heeft hij de eretitel Chief Ouwe Dibbes gekregen in Sierra Leone, waar hij eigenhandig weeskinderen uit diamantmijnen trok. Sander de Kramer kan het simpelweg niet laten om te vechten tegen onrecht.

Het proces

Kramers hulp was niet altijd zonder risico en ging soms zelfs gepaard met gevaar voor eigen leven. Dit heeft hem echter nooit tegengehouden. Zijn positieve instelling en medemenselijkheid zijn een voorbeeld voor velen in een wereld waarin het individualisme lijkt te floreren.

Natuurlijk komt de positieve verandering in zijn look en haren lang niet in de buurt tot wat hij voor de wereld heeft betekend, desondanks zijn wij enorm blij met het resultaat. Sander is enorm te spreken over de FUE CT techniek en heeft zelfs zijn haren vroegtijdig moeten bijknippen wegens de snelle groei van zijn haren!

“Door stress had ik, naast mijn genetische haaruitval, dubbel zoveel last van haaruitval..”

Sander de Kramer

Voor de behandeling

Voor zijn FUE CT haartransplantatie had Sander, naast zijn genetische aanleg, vooral last van haarverdunning en -uitval door de stress die hij ervaarde tijdens zijn werk in verschillende ontwikkelingslanden.

“Volgens mijn moeder lijk ik 10 jaar jonger!”

Sander de Kramer
Cliëntervaring

Sander de Kramer op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button