4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Ruud Gullit

The most powerful theme on earth
Ex-profvoetballer en TV bekendheid

FUE CT hersteloperatie

Voormalig profvoetballer Ruud Gullit, AKA De Zwarte Tulp. Wie kent hem niet? Hij behaalde grote successen met topclubs als Feyenoord, PSV, AC Milan, en Chelsea en won met Oranje in 1988 de finale van het EK , werd uitgeroepen tot zowel Europees als Wereldvoetballer van het jaar, en bleef ook na zijn voetbalcarrière actief, eerst als trainer en later en nu nog steeds als voetbalanalyticus op tv. Noem waar ook ter wereld zijn naam en iedereen weet direct over wie het gaat.

Het proces

In de jaren waarin Ruud Gullit nog als stervoetballer speelde bij clubs als PSV en A.C. Milan, herkende iedereen hem natuurlijk direct aan zijn prachtige dreadlocks. Maar ook Ruud ontsnapte helaas niet aan het lot dat veel mannen ten deel valt: naarmate hij ouder werd, werd hij steeds kaler.

In een poging daar iets aan te doen besloot Ruud een aantal jaren geleden bij een Nederlands instituut een haartransplantatie te ondergaan, maar over het resultaat dat hij daar behaalde was hij absoluut niet tevreden. Met die ervaring in zijn achterhoofd, had Ruud zich al een beetje neergelegd bij het feit dat hij kaal werd, tot hij op een gegeven moment de resultaten zag die Amsterdam Hair Institute had behaald bij BN’ers als Lange Frans en Najib Amhali. Hij maakte direct een afspraak voor een consult, en raakte tijdens dat gesprek dermate onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van de haartransplantatie-experts die hij sprak, dat hij direct besloot zich te laten behandelen met de revolutionaire FUE CT techniek van Amsterdam Hair Institute.

“Ik was al eerder, bij een ander instituut, behandeld met reguliere FUE. Maar dat werd weer dun..”

Ruud Gullit

Voor de behandeling

Omdat Ruud Gullit al eerder een mislukte haartransplantatie had ondergaan, kwam hij bij Amsterdam Hair Institute in aanmerking voor een FUE CT hersteloperatie. Bij het uitvoeren van dit soort operaties komen alle kennis en ervaring die Amsterdam Hair Institute als zusterbedrijf van Hairworld Istanbul in haar bestaan heeft opgedaan samen: 17 jaar ervaring op het gebied van de meest geavanceerde haartransplantatie-technieken, 8 jaar ervaring op het gebied van professionele nazorg en 7 jaar ervaring met het uitvoeren van hersteloperaties, waarbij ruim 3.000 patiënten werden behandeld die eerder een of meerdere haartransplantaties hadden ondergaan zonder het gewenste resultaat te behalen.

Naar aanleiding van al deze hersteloperaties ontwikkelden we maar liefst 30 verschillende, unieke protocollen, die elk een bewezen, trefzekere oplossing bieden voor alle problemen die wij in de loop der tijd zijn tegengekomen, zoals hoofdhuid problemen, zwakke donorharen, problemen met de bloedcirculatie van de hoofdhuid, een uitgeput donorgebied en de meest uiteenlopende andere gezondheidsproblemen. Zodat wij nu, ongeacht de situatie van onze cliënt in staat zijn om aan de hand van het juiste protocol een perfect daarop afgestemde behandeling uit te voeren, op maat en trefzeker.

In het geval van Ruud Gullit werd besloten om hem als onderdeel van de FUE CT hersteloperatie een FUE CT Stem Cell behandeling te laten ondergaan. Doel daarbij was de hoofdhuid, haarwortels en bloedcirculatie in perfecte conditie te brengen, zodat Ruud verzekerd zou zijn van het meest ideale uitgangspunt voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

“Al die mannen die hier naar kijken.. Doe het gewoon!”

Ruud Gullit
Cliëntervaring

Ruud Gullit op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button