4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Noussair Mazraoui

The most powerful theme on earth
Profvoetballer FC Bayern München

Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui is een Marokkaans-Nederlands voetballer die doorgaans speelt als rechtsback. In juli 2022 verruilde hij Ajax voor Bayern München. Mazraoui maakte in 2018 zijn debuut in het Marokkaans voetbalelftal. Samen met Sean Klaiber bezocht hij onze kliniek voor een reconstructie van zijn haarlijn.

Het proces

Noussair is in onze kliniek behandeld met de unieke FUE CT techniek haartransplantatie. Het verschil tussen reguliere haartransplantatietechnieken en de FUE CT haartransplantatie is dat deze techniek zich berust op 100% maatwerk. Wat voor de een werkt, hoeft namelijk niet te werken voor de ander. Doordat wij speciale haartransplantatieprotocollen op maat maken, is het eindresultaat veel sterker! Niet voor niets hebben wij een slagingspercentage van 97% na slechts één behandeling.

 

 

“Ik merkte dat mijn haarlijn terugtrok, waardoor ik het ging coveren. Ik wilde nog niet kaal gaan.”

Noussair Mazraoui

Voor de behandeling

Ook bij Mazraoui mag het resultaat er zijn! Van teruggetrokken haarlijn is hij naar een volle bos haar gegaan. Zoals hij zelf zegt: “Ik ben nog steeds dezelfde Nous, maar sta nu steviger in mijn schoenen!”. Daar doen we het natuurlijk voor! Een volle bos haar kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven!

Na een lange sessie was de behandeling afgerond en kon het team terugkijken op een succesvolle operatie. Mazraoui’s teruggetrokken haarlijn is naar een volle bos gegaan. 

“Ik ben nog steeds dezelfde Nous, maar ik sta nu nóg sterker in mijn schoenen.”

Noussair Mazraoui
Cliëntervaring

Noussair Mazraoui op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button