4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Mobicep

The most powerful theme on earth
Ondernemer en influencer

Mobicep

Mohamed is een Nederlandse influencer en ondernemer. ‘Mo” is beter bekend onder het pseudoniem ‘Mobicep’, dat hij combineerde met zijn grootste spiergroep (biceps) om tot deze naam te komen. Mobicep is uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse fitness influencers met meer dan 700.000 volgers op Instagram en verschillende succesvolle ondernemingen.

Het proces

Aan de hand van de succesvolle loopbaan van Mohamed kunnen we concluderen dat hij goede, weloverwogen keuzes maakt. Hij is zich er immers al te zeer van bewust dat vele ogen het resultaat van zijn behandeling zouden volgen, dus het mocht én kon niet misgaan. Mohamed heeft zijn vertrouwen in Amsterdam Hair Institute gelegd en daar zijn we trots op!

 

“Je haar doe je maar één keer, dit moet je in één keer goed doen!”

Mobicep

Voor de behandeling

Mohamed droeg, vanwege zijn haaruitval, dagelijks een pet. De wens was om deze weer te kunnen afzetten en met een volle bos voor de camera te staan! 

Met onze FUE CT techniek, 97% slagingspercentage en een dichtheid die 2 tot 2.5 keer meer is dan reguliere technieken hebben we dit mogelijk gemaakt!

“Dit is de beste investering van héél mijn leven geweest!”

Mobicep

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button