4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Jorrit Hendrix

The most powerful theme on earth
Profvoetballer Fortuna Düsseldorf

Jorrit Hendrix

Jorrit Hendrix is een Nederlands voetballer die doorgaans als middenvelder speelt, maar ook als centrale verdediger of linksback uit de voeten kan. Hij stroomde in 2013 door vanuit de jeugdopleiding van PSV. In augustus 2022 tekende hij een contract bij Fortuna Düsseldorf. 

Het proces

Eigenlijk was haartransplantatie een onmogelijk te vervullen wens die Jorrit Hendrix, oud basis middenveldspeler bij PSV kenbaar maakte. In maart 2021 kwamen hij en zijn vrouw naar HairWorld Istanbul voor een intake-gesprek.

Zij zouden het fantastisch vinden als Jorrit weer een volle haardos zou hebben én dat zijn oorspronkelijke haarlijn hersteld zou zijn voordat zij in juni 2021 in Spanje zouden trouwen.

Na enig wikken en wegen besloot het team van haartransplantatie experts het onmogelijke mogelijk te maken: ze zouden Jorrit niet alleen voorzien van een volle haardos, maar ook zouden ze zijn oorspronkelijke haarlijn in een keer weer herstellen, zodat Jorrit, als zijn huwelijk zou plaatsvinden in juni 2021, met een volle haardos en strak kapsel zijn aanstaande vrouw naar het huwelijksbootje zou kunnen leiden.

“Ik voelde me soms echt ongemakkelijk, waardoor ik vaak een pet droeg..”

Jorrit Hendrix

Voor de behandeling

Na een lange sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Hairworld Istanbul terugkijken op een geslaagde missie. Jorrits oorspronkelijke haargrens was in ere hersteld en daarnaast was zijn gehele hoofd bedekt, dankzij de bijzondere skills van de haartransplantatie experts. De grafts zijn zo dicht op elkaar geplaatst, dat Jorrit bij zijn huwelijk over een dikke, volle haardos zal beschikken. Daarmee hebben we de diep gekoesterde wens van hem en zijn vrouw in vervulling gebracht!

“Ik kan met zekerheid zeggen dat het veel meer zelfvertrouwen geeft!”

Jorrit Hendrix
Cliëntervaring

Jorrit Hendrix op RTL4

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button