Hét instituut voor revolutionaire
haartransplantatie techniek.

AHI is revolutionair op het gebied van haartransplantaties.

Door de effectieve FUE CT Stem Cell techniek leveren wij de beste kwaliteit.

Met wetenschappelijk onderzoek bereiken we het hoogste resultaat.

Met 14 jaar ervaring staan wij garant voor succes!

Welkom bij Amsterdam hair Institute!

Dé centrale plek waar de Mesenchymale Stem Cell therapie als ondersteuning van de FUE CT haartransplantatie wordt uitgevoerd.

Bij Amsterdam Hair Institute (AHI) worden de laatste ontwikkelingen geïntroduceerd op het gebied van haartransplantatie. Met 14 jaar ervaring in de haartransplantatie wereld is AHI dé centrale plek waar de Mesenchymale Stem Cell therapie als ondersteuning van de FUE CT haartransplantatie wordt uitgevoerd. Vanaf 2019 zijn al ruim honderd cliënten behandeld middels de nieuwste FUE CT Mesenchymale Stem Cell techniek. We zijn uiterst trots en zien geweldige resultaten!

Tijdens de duizenden FUE CT operaties die wij inmiddels hebben uitgevoerd hebben we de ervaring, kennis, kunde en skills opgebouwd die ons nu in staat stellen om voor onze cliënten keer op keer het best haalbare resultaat te realiseren. Vanuit deze jarenlange ontwikkelingen heeft Amsterdam Hair Institute een revolutionaire, nieuwe techniek ontwikkeld. Met trots introduceren wij de FUE CT Stem Cell techniek.

Waarom kiezen voor AHI

De meest effectieve haartransplantatie techniek

Hét leercentrum

Met trots zijn wij hét leercentrum op het gebied van technologie in de haartransplantatie wereld, waar dagelijks toonaangevend wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. We blijven ons ontwikkelen door kennis te delen.

We zijn uniek

Amsterdam Hair Institute is de enige ter wereld die haar unieke FUE CT Stem Cell techniek uitvoert. Alle FUE CT Stem Cell haartransplantaties zijn succesvol en positief. Ongeacht uw situatie bieden wij u aan de hand van het juiste protocol een op uw persoonlijke situatie afgestemde behandeling, op maat en trefzeker.

Gespecialiseerd

Het AHI team, bestaande uit gespecialiseerde BIG-geregistreerde Nederlandse artsen, plastische chirurgen en PHD’s uit Turkije, verwelkomt iedereen met open armen. We streven naar het leveren van de beste zorg, door middel van een uiterst persoonlijke beoordeling én behandeling.

Experts

Maak kennis met onze experts

Ons team bestaat uit gespecialiseerde BIG- geregistreerde Nederlandse artsen, plastische chirurgen en PHD’s uit Turkije met jarenlange ervaring. Naast het uitvoeren van verschillende behandelingen volgens de meest recente literatuur, werken wij vooruitstrevend en stellen zelf een wetenschappelijk onderzoek op dat geleidt zal worden binnen AHI. Hierbij worden de positieve effecten van onder andere de FUE CT Mesenchymale Stem Cell techniek, die wij reeds in praktijk hebben vastgelegd, gemeten en internationaal gepubliceerd. 

Dr. Rajan

Medical Doctor
- CTS treatments
- Research & Development

Professor U. Ates

Medical Doctor PHD
- Head of Stem Cell Department
- Treatments
- Clinic trials

Dhr. Y. Kahraman

CEO & Founder Amsterdam Hair Institute
- FUE CT Stem Cell
- Haartransplantatie expert
- Tricholoog in opleiding

L. Huiber

Haartransplantatie consulent/expert