4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Nazorgtraject van de FUE CT haartransplantatie

Nazorgtraject

Essentieel voor uw eindresultaat

De nazorg van Amsterdam Hair Institute

Bij Amsterdam Hair Institute laten we niets aan het toeval over. Niet voor, niet tijdens, maar ook zeker niet na uw haartransplantatie behandeling. Bij Amsterdam Hair Institute bent u verzekerd van persoonlijke en professionele nazorg bestaande uit 4 facetten.

Monitoring van de haargroei

Er zijn 6 controlepunten, 3 fysieke en 3 online. Het staat je echter vrij om op elk gewenst moment een extra afspraak te maken of een online controle aan te vragen via de WhatsApp-supportlijn. Op deze manier houden we je haargroei nauwkeurig in de gaten en kunnen we tijdig advies geven.

WhatsApp supportlijn

Naast onze uitgebreide haartransplantatie richtlijnen is er een WhatsApp support lijn, om uw vragen tijdens werktijden snel te kunnen beantwoorden. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat u wél en niet mag doen.

Uniek CTS nazorgtraject

Met onze zelfontwikkelde CTS nazorg behandelingen stimuleer je een gezonde haargroei en -structuur. Het advies is om 3 CTS behandelingen in combinatie met bloedplasma behandeling in de eerste 8 maanden van uw 12 maanden herstel te ondergaan. CTS wordt enkel in combinatie met de FUE CT haartransplantatie bij Amsterdam Hair Institute en haar dochteronderneming Hairworld Istanbul uitgevoerd.

Unieke, biologische CT Exclusive nazorg producten

CT Exclusive nazorg producten zijn essentieel onderdeel van de FUE CT haartransplantatie techniek. Deze producten zijn verplicht om volgens onze richtlijn te gebruiken. Zonder nazorg behandelingen en de producten zullen afwijkende haartransplantatie resultaten ontstaan.

Stimuleert de haargroei en -structuur

CTS behandelingen

Een essentieel en onderscheidend aspect van de FUE CT techniek is CTS, oftewel Circulation Treatment Stimulators. Dit is een unieke, uitgebalanceerde formule van specifieke biologische minerale en stimulanten die na de behandeling in de juiste dosering in de hoofdhuid worden ingebracht en die de doorbloeding stimuleren.

De CTS formule is door ons medisch research team ontwikkeld op basis van een unieke formule en is volledig afgestemd op onze techniek. De werkzame stoffen in CTS worden uitsluitend voor onze kliniek en dochterondernemingen geproduceerd en beschikken over een officieel Europees injectable certificaat.

Ons advies is om drie maal een  CTS + bloedplasma nabehandeling bij ons te ondergaan na de haartransplantatie. Deze behandelingen, die op gezette momenten zullen plaatsvinden,  stimuleren de hoofdhuid conditie en versterkt de haargroei. Hiermee zullen de geïmplanteerde haren structureel dikker gaan worden. Deze behandeling kan ook haarverdunning en haaruitval van de bestaande haren remmen.

  • Verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Verhoogt het slagingspercentage
  • Versterkt de gezonde haargroei volledig biologisch
  • Remt in combinatie met bloedplasma de erfelijke haaruitval
  • Wordt enkel in combinatie met de FUE CT haartransplantatie toegepast

Het nazorgtraject

Richtlijnen

Ruim voor de behandeling ontvangt u uitgebreide documentatie met daarin de richtlijnen van voor en na de haartransplantatie behandeling. Zo weet u wat u kunt verwachten en wat u wel èn niet kunt doen. We bellen u na de haartransplantatie om de benodigde controle en nazorg afspraken te plannen. Het nazorgtraject wordt in onze kliniek in Utrecht uitgevoerd.

Wassingpakket

U ontvangt voor en na de behandeling een toelichting van de haartransplantatie-expert. Daarnaast geven wij  u een wassingpakket (inclusief aftercare lotion en -shampoo) en medicatie mee. Hierna kunt u thuis uitrusten en onze richtlijn volgen.

Eerste wondcontrole

De 1e dag na de behandeling worden de wonden en geïmplanteerde grafts door een expert gecontroleerd. Ook wordt het verband dat na de ingreep op uw achterhoofd is aangebracht verwijderd waarna het donorgebied zorgvuldig wordt ontsmet.

Eerste wassing

3 dagen na de behandeling vindt de eerste wassing van de hoofdhuid plaats. Hiervoor gebruikt u de aftercare lotion en -shampoo die u op de dag van de behandeling hebt ontvangen. Hiervoor krijgt u van ons een instructie film om het correct te kunnen uitvoeren,

18e dag controle

De 18e dag na de behandeling vindt een online controle plaats. U ontvangt automatisch bericht hiervan. De controle voeren wij uit op basis van een aantal foto’s die u gemakkelijk via onze WhatsApp supportlijn aan de specialist kunt voorleggen, waarna u een terugkoppeling ontvangt. Bij bijzonderheden wordt u uitgenodigd bij de kliniek. 

1e CTS behandeling

Tussen de 4e en 6e week na de ingreep zullen de geïmplanteerde haren afbreken en uitvallen. Hierna zal het haarzakje nieuwe haarfollikel ontwikkelen. Deze fase kost veel energie. Als de hoofdhuid conditie niet sterk genoeg is kan de ontwikkeling van de haargroei niet optimaal gaan. Om deze fase te overleven dat het haarzakje gezonde haarfollikel kan ontwikkelen wordt de hoofdhuid met de CTS behandeling stimuleert. Tijdens de eerste CTS behandeling zal de specialist het herstel van uw hoofdhuid en het donorgebied controleren.

2e CTS behandeling

Tussen 3e en 5e maand na uw haartransplantatie vindt de tweede CTS behandeling plaats. Vanaf 4e maand zien we aanzienlijk haargroei omdat de meeste haarfollikels tegelijk door de hoofdhuid prikken. De hoofdhuid conditie is niet altijd sterk genoeg om alle bestaande en nieuwe haren te voeden. Op deze fase doen we 2e CTS behandeling. Deze behandeling wordt versterkt met de bloedplasma (plasma)  behandeling. In dit plasma zitten groei factoren en kleine haarcel plaatjes die in combinatie met CTS behandeling helpen de beschadigd weefsels van de haarzakjes te herstellen. Hiermee overleven wij de tweede belangrijke fase. In de 4e maand verwachten we ongeveer 40% resultaat. Dit kan per cliënt verschillen.

6e maand controle

In de 6e maand na de behandeling voeren we opnieuw een online controle uit aan de hand van uw foto’s. U ontvangt een automatisch bericht hiervan. In de 6e maand wordt circa 50 tot 70% resultaat verwacht. Grotendeels mensen zijn al op de 6e maande tevreden met het behaalde resultaat. Dit kan ook per cliënt verschillen.

3e CTS behandeling

Tussen 6e en 8e maand van uw herstel vindt de derde CTS + bloedplasma behandeling plaats. Bij deze fase zullen structureel verbetering van de haren ontstaan. De groei fase van de haar follikels is tot 12e maand. Daarom is het heel belangrijk dat de laatste CTS behandeling toegepast moet worden voordat de groeifase klaar is. Hoe eerder de CTS + bloedplasma behandelingen uitgevoerd worden, hoe beter het effect zijn. Tijdens deze controle wordt de ontwikkeling van de haren en het herstel van de hoofdhuid gecontroleerd.

12e maand eindcontrole

Na circa 12 maanden heeft u het eindresultaat bereikt. Ondanks dat we het eindresultaat bereikt hebben kan de structureel verbetering van de haarfollikels nog tot 18e maand doorgaan. In de 12 e maand na de behandeling voeren wij wederom een online controle uit aan de hand van de foto’s.  Uiteraard kunt u eventuele uw vragen ook direct stellen.

Persoonlijke supportlijn

Heeft u, ondanks het bovenstaande, toch nog vragen of kunt u iets niet terugvinden? Via de WhatsApp supportlijn helpen we u graag persoonlijk verder. Onze specialisten staan elke werkdag voor u klaar.

CT Exclusive nazorg producten

De CT Exclusive Hair Booster producten zijn ontwikkeld door Amsterdam Hair Institute en zijn een essentieel onderdeel van uw nazorgtraject dat tijdens het 12 maanden herstel bijdraagt aan een goede ontwikkeling van de haargroei en haren. De CT Exclusive producten zijn biologisch en FDA registered. 

Zelfontwikkeld, biologisch en FDA-registered

CT Exclusive nazorg producten

De CT Exclusive Hair Booster Supplements zijn exclusief ontwikkeld in opdracht van Yilmaz Kahraman, CEO & founder van Amsterdam Hair Institute in samenwerking met ons Medical Research Team.

De CT Exclusive producten zijn een essentieel onderdeel van de nazorg die tijdens uw 12 maanden herstel bijdragen aan een goede ontwikkeling van de haren. De CT Exclusive producten zijn biologisch en FDA registered. Voor cliënten geldt een cliënt korting en zijn de producten in voordeelpakketten beschikbaar.

De supplementen bestaan uit een krachtige formule van speciaal geselecteerde vitamines, mineralen en herbal extracten. Naast keratine (haareiwit) zijn er vier essentiële aminozuren toegevoegd aan de CT Exclusive Hair Booster Supplements die zorgen voor een gezonde haargroei.

Verder dragen de supplementen bij aan vermindering van erfelijke haaruitval en haarverdunning zowel bij mannen als bij vrouwen.

Wat ons onderscheid

Amsterdam Hair Institute

97% slagingspercentage

Met een slagingspercentage van 97% zijn wij de meest toonaangevende haartransplantatie kliniek van zowel Nederland als Turkije

Unieke FUE CT techniek

Met unieke protocollen, maatwerk en multi-grafts behalen we in 1 behandeling 2 tot 2.5 keer meer resultaat dan reguliere technieken

16+ jaar ervaring

AHI is een dochteronderneming van Hairworld Istanbul, dat in 16 jaar meer dan 12.000 cliënten succesvol heeft behandeld

9.8 in klantbeoordelingen

Klanten beoordelen met een 9.8 in onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken zoals Google Reviews en Kiyoh. 

Bekend van TV

Cleansing of the skin is of great importance and an integral part of the daily process of care.

De kliniek van BN'ers

Cleansing of the skin is of great importance and an integral part of the daily process of care.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Upload 3 foto’s en ontvang vrijblijvende beoordeling en offerte van de specialist. Na ontvangst van de offerte kunt u een vrijblijvend consult gesprek inplannen.

Call Now Button