4.8 / 5.0 in 110+ Google Reviews
UK flag

Sean Klaiber

Profvoetballer AFC Ajax

Sean Klaiber

Na zijn successen bij FC Utrecht heeft Sean Klaiber zijn carrière voortgezet bij Ajax. Bij zijn nieuwe club in Amsterdam hoorde ook een nieuwe look. Al op een vroege leeftijd kreeg Kaiber last van haarproblemen, waardoor hij zich niet ‘compleet’ voelde. Juist omdat hij een fashionliefhebber is, werkte zijn haarproblemen hem tegen. Zo vertelt Sean; “Omdat ik zag dat ik kaal werd, droeg ik vaak petten. Dat belemmerde mijn kledingkeuze.”.

Where it all started

The process

Sean onderging in onze kliniek een haartransplantatie met onze unieke FUE CT techniek. Het verschil tussen reguliere haartransplantatietechnieken en de FUE CT techniek is dat deze zich berust op 100% maatwerk. Doordat wij speciale haartransplantatieprotocollen op maat maken, is het eindresultaat veel sterker! Niet voor niets hebben wij een slagingspercentage van 97% na slechts één behandeling.

De transformatie van Sean Klaiber is enorm! Van kaal hoofd naar een volle bos met haar. Zo wil hij weer gezien worden. Zoals hij zelf zegt: “Ik sta sterker in mijn schoenen. Op het veld, maar ook zeker buiten het veld!”.

“Omdat ik zag dat ik kaal werd, droeg ik vaak petten. Dat belemmerde mijn kledingkeuze.”.

Sean KlaiberProfvoetballer AFC Ajax
How we helped

Before the treatment

Na een goede sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Amsterdam Hair Institute terugkijken op een geslaagde missie. De transformatie van Sean Klaiber is enorm! Van kaal hoofd naar een volle bos met haar.

“Ik sta zelfverzekerder in mijn schoenen en ben weer de oude Sean..”

Sean KlaiberProfvoetballer AFC Ajax
Sean Klaiber

The final endresult

Sean Klaiber on his patient experience at Amsterdam Hair Institute

TV broadcasting RTL4

Request a quotation or plan a consultation

Whether you’re seeking skincare advice, need help tracking an order, or just have a quick question, the True Team is here to help—every step of the way.

Take a look at our portfolio

View more results

Call Now Button