Haartransplantatie Jorrit Hendrix

Jorrit Hendrix, basis middenveld-speler bij PSV, klopte met een wel heel bijzondere wens aan bij Amsterdam Hair Institute. Als hij en zijn vriendin in juni 2021 zouden trouwen, zouden ze het fantastisch vinden als Jorrit, die op dat moment grotendeels kaal was, niet alleen weer een volle haardos zou hebben, maar dat ook zijn oorspronkelijke haarlijn dan weer hersteld zou zijn.

Zoals altijd het geval is als iemand nagenoeg kaal is, werd tijdens de intake afgesproken dat er sowieso twee sessies nodig zouden zijn om Jorrits gehele hoofd weer van een volle dos haar te voorzien. Maar met het oog op Jorrits aanstaande huwelijk ging het ervaren team van haartransplantatie experts van Amsterdam Hair Institute wel de uitdaging aan om al tijdens de eerste behandeling een recordaantal grafts te transplanteren. Daarbij wisten zij zich gesterkt door de wetenschap dat zij de aller modernste, door Amsterdam Hair Institute ontwikkelde haartransplantatie-methode konden inzetten: de FUE CT Stem Cell techniek.

FUE CT Stem Cell behandeling

Dankzij de FUE CT Stem Cell behandeling die plaatsvond in het traject voorafgaand aan de FUE CT techniek haartransplantatie kregen Jorrits hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie een krachtige boost, waardoor het meest ideale uitgangspunt ontstond voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie. En dat was in Jorrits geval zeker geen overbodige luxe: uiteindelijk werd tijdens zijn eerste behandeling het ongekende aantal van maar liefst 6.200 multigrafts geoogst, die in totaal ruim 14.000 haarwortels bevatten. 30% van deze haren was zo dun dat ze normaal gesproken niet in aanmerking zouden komen voor transplantatie, maar in Jorrits geval konden ook deze haren worden meegenomen omdat de verwachting was dat de bij hem toegepaste FUE CT Stem Cell behandeling ook deze haren zou versterken en gezonder zou maken.

Het mag duidelijk zijn dat Jorrits donorgebied flink te lijden had onder de oogsting van al die duizenden grafts die nodig waren om zijn grotendeels kale hoofd weer te bedekken. Jorrit Hendrix had zelf aangegeven dat hij het geen probleem zou vinden als het haar op de achterkant van zijn hoofd dunner zou worden, omdat hij dat toch altijd kort droeg. Maar inmiddels is gelukkig gebleken dat de FUE CT Stem Cell behandeling ervoor heeft gezorgd dat Jorrits donorgebied boven verwachting goed is hersteld. Zo goed zelfs dat Jorrit ervan uit mag gaan dat dit zelfs na de noodzakelijke tweede transplantatie nog voldoende bedekt zal zijn met haar. Bij een grotendeels kaal hoofd als uitgangspunt is dit echter beslist geen vanzelfsprekendheid, en hier kan dan ook nooit garantie voor worden gegeven.

Het resultaat

Het resultaat van Jorrits eerste transplantatie is inmiddels al behoorlijk goed zichtbaar en nu is ook duidelijk wat het gunstige effect van de FUE CT Stem Cell behandeling daarop is geweest: zijn oorspronkelijke haargrens is weer in ere hersteld, en ook zijn hoofd is weer grotendeels bedekt. Voor een 100% geslaagd resultaat zal Jorrit nog wel een tweede behandeling moeten ondergaan, maar dankzij de krachtige werking van de FUE CT Stem Cell behandeling zal daarbij kunnen worden volstaan met het verdichten van de reeds eerder behandelde gebieden, met name op en rond zijn kruin. En dan is het goed te weten dat de bijzondere skills van de haartransplantatie experts van Amsterdam Hair Institute er garant voor staan dat de grafts zo dicht op elkaar zullen worden geplaatst, dat Jorrit over niet al te lange tijd weer over een dikke volle haardos zal beschikken.

Nieuwsgierig hoe dit alles in zijn werk is gegaan? Dan is er goed nieuws! Alle highlights van het traject dat Jorrit in de aanloop naar zijn huwelijk heeft doorlopen, zijn namelijk met de camera vastgelegd en kunnen binnenkort in de vorm van een documentaire worden bekeken. Op dat moment zal ook het definitieve resultaat van Jorrits behandeling voor iedereen zichtbaar zijn. Tot die tijd is het nog even een kwestie van geduld hebben, maar wij van Amsterdam Hair Institute hebben er in ieder geval al het volste vertrouwen in dat het verbluffend zal zijn!