Voormalig topvoetballer Denny Landzaat had door de jaren heen te kampen gekregen met een sterk teruglopende haargrens en een telkens meer doorschijnende kruin. Niet bereid zich daarbij neer te leggen, ging hij op zoek naar een oplossing en zag toen op een gegeven ogenblik de resultaten die Amsterdam Hair Institute had gerealiseerd bij verschillende andere voetballers. Lang hoefde hij niet na te denken, en maakte direct een afspraak voor een intake. Toen hij tijdens dat gesprek te horen kreeg dat zijn haargrens zonder enig probleem weer in zijn oorspronkelijke vorm kon worden teruggebracht en dat het ook geen enkel probleem zou zijn om zijn kruin weer geheel op te vullen, reserveerde hij direct een datum voor zijn behandeling.

Onderzoek van de conditie van Dennys hoofdhuid en doorbloeding, wees uit dat die behoorlijk te wensen overlieten, waarschijnlijk als gevolg van een tekort aan essentiële vitamines en mineralen. Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken stelden de haartransplantatie experts van Amsterdam Hair Institute Denny daarom voor om hem te behandelen met de aller modernste, speciaal door Amsterdam Hair Institute ontwikkelde haartransplantatie-methode, namelijk de FUE CT Stem Cell-methode.

De FUE CT Stem Cell-behandeling die in het traject voorafgaand aan de FUE CT haartransplantatie werd uitgevoerd, zorgde ervoor dat Dennys hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie een krachtige boost kregen, waardoor het meest ideale uitgangspunt ontstaat voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

Denny was blij dat hij op deze manier kon worden geholpen en wilde nadrukkelijk met zijn haartransplantatie de publiciteit opzoeken, overtuigd als hij ervan was dat het tekort aan essentiële stoffen in zijn bloed het gevolg was geweest van het intensieve trainingsschema dat hij als topvoetballer jarenlang had moeten volgen. Dit had er volgens Denny uiteindelijk toe geleid dat hij al op jonge leeftijd met problemen met zijn haar te maken kreeg. En door vrijuit in de media over zijn ervaringen met Amsterdam Hair Institute te praten, hoopt Denny andere jonge voetballers te kunnen waarschuwen voor dit risico, zodat ze tijdig maatregelen kunnen treffen om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door extra vitamines en mineralen te slikken. Want voorkomen is en blijft beter dan genezen!

Het eindresultaat van Dennys transplantatie is inmiddels goed zichtbaar en het is ook duidelijk wat het gunstige effect van de FUE CT Stem Cell behandeling daarop is geweest: zijn oorspronkelijke haargrens is weer in ere hersteld, en ook zijn kruin is weer volledig bedekt met haren die nu sterker en gezonder zijn dan ze voor het moment van transplantatie waren. En ook op Dennys donorgebied heeft de FUE CT Stem Cell behandeling een gunstig effect gehad, want dat was al snel weer geheel hersteld, terwijl de daar aanwezige haren nu gezonder en sterker zijn dan ze voorheen waren.

Denny before after2 1Denny before after 2