Jorrit Hendrix

Eigenlijk was haartransplantatie een onmogelijk te vervullen wens die Jorrit Hendrix, oud basis middenveldspeler bij PSV kenbaar maakte. In maart 2021 kwamen hij en zijn vrouw naar Amsterdam Hair Institute voor een intake-gesprek.

Zij zouden het fantastisch vinden als Jorrit weer een volle haardos zou hebben én dat zijn oorspronkelijke haarlijn hersteld zou zijn voordat zij in juni 2021 in Spanje zouden trouwen.

Video afspelen

Het proces

Eigenlijk was haartransplantatie een onmogelijk te vervullen wens die Jorrit Hendrix, oud basis middenveldspeler bij PSV kenbaar maakte. In maart 2021 kwamen hij en zijn vrouw naar HairWorld Istanbul voor een intake-gesprek.

Zij zouden het fantastisch vinden als Jorrit weer een volle haardos zou hebben én dat zijn oorspronkelijke haarlijn hersteld zou zijn voordat zij in juni 2021 in Spanje zouden trouwen.

Na enig wikken en wegen besloot het team van haartransplantatie experts het onmogelijke mogelijk te maken: ze zouden Jorrit niet alleen voorzien van een volle haardos, maar ook zouden ze zijn oorspronkelijke haarlijn in een keer weer herstellen, zodat Jorrit, als zijn huwelijk zou plaatsvinden in juni 2021, met een volle haardos en strak kapsel zijn aanstaande vrouw naar het huwelijksbootje zou kunnen leiden.

En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de allermodernste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Jorrit een FUE CT haartransplantatie met een optimale nazorg uit te voeren, waarbij onze nazorgbehandeling zorgt voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

Eindresultaat

Na een lange sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Hairworld Istanbul terugkijken op een geslaagde missie. Jorrits oorspronkelijke haargrens was in ere hersteld en daarnaast was zijn gehele hoofd bedekt, dankzij de bijzondere skills van de haartransplantatie experts. De grafts zijn zo dicht op elkaar geplaatst, dat Jorrit bij zijn huwelijk over een dikke, volle haardos zal beschikken. Daarmee hebben we de diep gekoesterde wens van hem en zijn vrouw in vervulling gebracht!

jorrit-hendrix-haartransplantatie-feyenoord-voorkant
jorrit-hendrix-haar-bovenkant
jorrit-hendrix-haar-feyenoord-zijkant
jorrit-hendrix-haar-zijkant

Bent u overtuigd van dit eindresultaat?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!