Timor Steffens

Timor Steffens (1987) geboren in Nederland, had altijd al een passie voor dansen maar had het nooit een serieuze kans gegeven behalve in de underground hiphop scene. Hij leerde als eerst dansen door het kijken van YouTube en muziekvideo’s. Daarna ging hij met die zelf aangeleerde skills naar dance battles nationaal en internationaal. Timor Steffens onderging een haartransplantatie bij Amsterdam Hair Institute.

 

FUE CT haartransplantatie

Steil haar

Video afspelen

Het proces

Niet kort daarna ging hij naar een dans middelbare school en later naar de University of dance: Codarts. In 2008 deed hij mee aan ‘So You Think You Can Dance’ en eindigde hij als tweede.

Zijn carrière nam een grote vlucht na ‘This is it’. Hij werkte met ’s werelds grootste artiesten, maakte choreografen over de hele wereld, gaf les en workshops over de hele wereld, jureerde voor diverse tv-shows, speelde in films, en nog veel meer!

Als jonge professionele danser die de hele wereld over ging met muziek iconen en nu als choreograaf, had ik altijd al de meest uiteenlopende haarstijlen. Je kunt wel stellen dat elke artiest veel zelfvertrouwen krijgt door op het podium of voor de camera te staan wanneer ze er op hun best uit zien. Je kleedt je om er goed uit te zien en om je goed te voelen. Maar ook je haarstijl zorgt ervoor dat je net dat beetje extra uitstraalt.

En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de allermodernste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Timor Steffens een FUE CT haartransplantatie met een optimale nazorg uit te voeren, waarbij onze nazorgbehandeling zorgt voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

Eindresultaat

Maar de waarheid is dat ik super bewust bezig met de manier waarop ik mijn haar stijl. Ik denk dat de perfectionist in mij naar elk detail kijkt. Dus wanneer ik nu sport of dans, kies ik er meestal voor om een hoed op te doen omdat ik bang ben dat mijn haar in de war gaat en mijn terugtrekkende haargrens zichtbaar wordt. Ik voel me ook erg onzeker als ik er over praat, het klinkt stom, ik weet het. Maar voor mij heeft het gewoon veel impact op hoe ik me voel.

Timor Steffens haartransplantatie

Bent u overtuigd van dit eindresultaat?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!