AHI is revolutionair op het gebied van haartransplantaties.

Door de effectieve techniek leveren wij de beste kwaliteit.

Met wetenschappelijk onderzoek bereiken we het hoogste resultaat.

Met 14 jaar ervaring staan wij garant voor succes!

Welkom bij Amsterdam hair Institute!

Uitvinder van de revolutionaire en buitengewoon succesvolle haartransplantatie techniek.

Met ruim 14 jaar ervaring hebben wij een revolutionaire, innovatieve haartransplantatie techniek ontwikkeld. Sinds 2019 zijn er al honderden cliënten behandeld met deze nieuwe FUE CT techniek en we zien geweldige resultaten!

[s201_bai id="1"]
Waarom kiezen voor AHI

De revolutionaire haartransplantatie techniek

Hét leercentrum

Dagelijks wordt er in ons leercentrum toonaangevend wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties. Hierdoor zijn wij de koploper op het gebied van innovatieve haartransplantatie technieken.

Uniek

Wij zijn de enige kliniek ter wereld die de unieke FUE CT techniek uitvoert en met een slagingspercentage van maar liefst 97% zijn wij de sterkste haartransplantatie-kliniek in Nederland. Ongeacht uw situatie zorgen we samen voor het beste resultaat met een behandeling op maat.

Gespecialiseerd

Ons team bestaat uit gespecialiseerde BIG-geregistreerde Nederlandse artsen, plastische chirurgen en PHD’s uit Turkije. Wij staan te allen tijde voor u klaar en leveren de beste zorg door een uiterst persoonlijke beoordeling én behandeling.

Experts

Maak kennis met onze experts

Ons hechte team bestaat uit gespecialiseerde BIG- geregistreerde Nederlandse artsen, plastische chirurgen en PHD’s uit Turkije met jarenlange ervaring. Onze experts nemen de tijd voor uw situatie om precies de behandeling te bepalen die bij u past voor het beste resultaat. Uw behandeling wordt uitgevoerd in Nederland met de beste en nieuwste techniek die er op dit moment is.

P.D. Grabietz

P.D. Grabietz

Plastisch, aesthetisch en reconstructief chirurg

Prof. Dr. U. Ates

- Head of Development Department - Treatments - Clinic trials

amsterdam-hair-institute

Dhr. Y. Kahraman

CEO & Founder Amsterdam Hair Institute
- FUE CT
- Haartransplantatie expert
- Tricholoog in opleiding

haartransplantatie-amsterdam-ahi-consulent

L. Huiber

Haartransplantatie consulent/expertOfferte

Haartransplantatie Nederland prijzen

Bij Amsterdam Hair Institute staan we voor kwaliteit en maatwerk. Per persoon verschilt het aantal grafts dat iemand nodig heeft voor het beste resultaat. Dit houdt in dat de prijs wordt bepaald aan de hand van uw persoonlijke situatie.
 
Wilt u graag weten wat de kosten voor uw haartransplantatie zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Gebaseerd op de foto’s die u in de offerte indient, stellen wij een indicatieprijs en tijdelijke offerte op. Vervolgens houden we een consult waarin door onze haartransplantatie experts het behandelplan en het definitieve aantal grafts, en daarmee de definitieve prijs, wordt bepaald.