Toen Ruud Gullit, voormalig stervoetballer die tegenwoordig regelmatig als voetbalanalist is te zien op tv, koos voor Amsterdam Hair Institute, had hij al eerder een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek. Het resultaat daarvan was echter helaas niet afdoende, dus toen hij de volle haardos zag die Patrick Kluivert had teruggekregen dankzij de revolutionaire FUE CT Stem Cell haartransplantatie techniek van Amsterdam Hair Institute, hoefde hij niet lang na te denken: dat wilde hij ook.

Nadrukkelijk koos Ruud Gullit er daarbij voor de publiciteit niet uit de weg te gaan. Taboes, voor zover die nog bestaan rond haartransplantatie, moeten wat hem betreft zo snel mogelijk worden gebroken. Waarom zou je je er als man voor moeten schamen dat je je zelfverzekerder voelt met een volle haardos? Onzinnig, vindt Ruud, en daarom praat hij in de media (o.a. op CNN, RTL4) graag open en vrij over wat zijn eigen haartransplantatie voor hem betekend heeft.

Voor Ruud Gullit was het met name belangrijk dat zijn haarlijn werd hersteld en dat de dunner wordende gebieden op zijn hoofd werden opgevuld. Op zich was Ruuds donorgebied nog voldoende intact en gezond om het aantal benodigde multi-grafts op te kunnen leveren om dit te realiseren. Maar om een optimaal resultaat te behalen werd gekozen voor de FUE CT Stem Cell techniek, de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van haartransplantatie, die het beste biedt wat momenteel verkrijgbaar is in de markt.

De Stem Cell behandeling die plaatsvindt in het traject voorafgaand aan de FUE CT haartransplantatie zorgt ervoor dat de hoofdhuidconditie, haarwortels en bloedcirculatie een krachtige boost krijgen en zo worden geoptimaliseerd, met als resultaat het meest ideale uitgangspunt voor het uitvoeren van een maximaal geslaagde haartransplantatie.

Bij Ruud mag zeker worden gesproken van een geslaagde haartransplantatie: niet alleen is zijn haarlijn hersteld, maar ook zijn de dunnere gebieden op zijn hoofd opgevuld, waarbij duidelijk is dat niet alleen de getransplanteerde haren dankzij de Stem Cell techniek dikker en sterker zijn geworden, maar ook de kwaliteit van de bestaande haren aanmerkelijk is verbeterd. Bijkomend effect van de Stem Cell techniek is ook dat het pigment van de haren wordt hersteld, zodat Ruuds haar aanmerkelijk donkerder is geworden.

Weliswaar zal Ruud zijn dreadlocks niet meer terugkrijgen, maar voor de camera hoeft hij zich in ieder geval geen zorgen meer te maken om zijn dunner wordende haardos. Die mag weer gezien worden!

ruud-gullit-haarruudbijgesneden e1632848177615