Hét instituut voor revolutionaire haartransplantatie

Bij Amsterdam Hair Institute worden de laatste ontwikkelingen geïntroduceerd op het gebied van haartransplantatie. Met 14 jaar ervaring is AHI dé centrale plek waar de FUE CT haartransplantatie wordt uitgevoerd. Wij hebben al vele cliënten behandeld en zijn uiterst trots op de geweldige resultaten die wij zien.

Haartransplantatie behandeling

Geniet weer van een haardos met behulp van een haartransplantatie. Een haartransplantatie is dé oplossing tegen haaruitval of kaalheid. Bij Amsterdam Hair Institute maken wij gebruik van onze revolutionaire FUE CT techniek, die zich inmiddels heeft bewezen als de meest effectieve haartransplantatie techniek in de markt. Met een aantoonbaar slagingspercentage van maar liefst 97% na een enkele behandeling, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Voor wie is deze haartransplantatie geschikt

Onze techniek is geschikt voor iedereen die met een haartransplantatie een maximaal haalbaar resultaat wil bereiken. Daarnaast is onze techniek toegankelijk voor mensen met kroeshaar, een zwak donorgebied of een problematische hoofdhuid. Heb je al eens elders een haartransplantatie gehad die niet geslaagd is? Ook dan staan we bij Amsterdam Hair Institute voor je klaar.

Ervaringen

Wij weten als geen ander wat een succesvolle haartransplantatie inhoudt en bieden het beste resultaat. Uw zorgen om haaruitval of kaalheid zijn verleden tijd, net zoals bij alle cliënten die wij in de afgelopen jaren hebben behandeld. Wij hebben o.a. Ruud Gullit, Huub Smit, Patrick Kluivert en Denny Landzaat weer een mooie haardos gegeven. Bekijk alle resultaten en ervaringen.

Amsterdam Hair Institute

Amsterdam Hair Institute is een dochteronderneming van HWI (Hairworld Istanbul), dat al sinds 2006 toonzettend is binnen de wereldtop van de haartransplantatietechniek en uitvinder is van de revolutionaire en buitengewoon succesvolle FUE CT haartransplantatie techniek.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Dit is natuurlijk een belangrijke vraag die wij graag beantwoorden in een vrijblijvende offerte aanvraag. Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken en u een passend advies te geven.