Noussair Mazraoui

Wie kent hem niet? De rechtsback international én Ajacied Noussair Mazraoui. Hij klopte bij onze kliniek aan omdat hij kampte met haarproblemen. Op zijn 24e kreeg hij last van een teruggetrokken haarlijn en uitdunnend haar. En hoewel hij niet onzeker was, was hij niet tevreden met zijn haar. Zijn uiterlijk speelt een belangrijke rol en een mooie haarlijn draagt daar absoluut aan bij.

FUE CT haartransplantatie

Zwart haar

Video afspelen

Het proces

Noussair is in onze kliniek behandeld met de unieke FUE CT techniek haartransplantatie. Het verschil tussen reguliere haartransplantatietechnieken en de FUE CT haartransplantatie is dat deze techniek zich berust op 100% maatwerk. Wat voor de een werkt, hoeft namelijk niet te werken voor de ander. Doordat wij speciale haartransplantatieprotocollen op maat maken, is het eindresultaat veel sterker! Niet voor niets hebben wij een slagingspercentage van 97% na slechts één behandeling.

Ook bij Mazraoui mag het resultaat er zijn! Van teruggetrokken haarlijn is hij naar een volle bos haar gegaan. Zoals hij zelf zegt: “Ik ben nog steeds dezelfde Nous, maar sta nu steviger in mijn schoenen!”. Daar doen we het natuurlijk voor!

Een volle bos haar kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven! Of je nu kalende plekken krijgt of een teruggetrokken haarlijn, je hoeft je er niet bij neer te leggen. Ook voor jou maken we graag een behandeling op maat. Voordat we een vrijblijvend consult plannen, vragen we je daarom om ons contactformulier in te vullen. Op basis van dit formulier kunnen we een goede inschatting maken voor een behandeling die bij jou past

Eindresultaat

Na een lange sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Hairworld Istanbul terugkijken op een geslaagde missie. Mazraoui’s teruggetrokken haarlijn is naar een volle bos gegaan. Door onze experts oogt het heel natuurlijk en is Nous zelf enorm tevreden

after haartransplantatie vooraanzicht mazraoui

Bent u overtuigd van dit eindresultaat?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!