Je bent hier:

Mazraoui transfer: vertrekt bij Ajax en tekent tot 2026 bij FC Bayern

mazraoui-transfer

Mazraoui transfer naar Duitsland FC Bayern

Mazraoui transfer: het is eindelijk officieel aangekondigd door Bayern München. Hij komt transfervrij over van Ajax en tekent een contract tot de zomer van 2026 in München. Bij Amsterdam Hair Institute zijn we niets minder dan trots om ‘onze’ Mazraoui op zijn best te zien. 

De baas van Bayern München (Oliver Kahn) gaf aan zeer tevreden te zijn met de komst van de back. “Noussair is de volgende bouwsteen om ons team verder te versterken. We hebben onszelf weer grote doelen gesteld voor het nieuwe seizoen en spelers als Noussair Mazraoui breiden onze mogelijkheden uit. We kijken er enorm naar uit om grote successen met hem te vieren.”

‘Hier kan ik de grootste prijzen winnen’
Ook zelf hoopt Mazraoui met zijn transfer op grote prijzen met de club. “Vanaf de eerste gesprekken met FC Bayern had ik een goed gevoel en ben blij dat ik naar 1 van de grootste clubs in Europa verhuis. FC Bayern is net voor de 10e keer op rij Duits kampioen geworden en is ook volgend jaar een kanshebber om de Champions League weer te winnen. Ik heb voor deze club gekozen omdat ik hier de grootste titels kan winnen.”

‘Hij had aanbiedingen uit heel Europa’
Directeur Sport Hasan Salihamidzic is blij dat hij de strijd om Mazraoui heeft gewonnen. “Hij had aanbiedingen uit heel Europa en koos voor ons omdat we een duidelijk plan met hem hebben en we grote doelen met hem willen bereiken. We houden erg van zijn mentaliteit: hij is mentaal helemaal klaar voor deze uitdaging bij Bayern.”

 

YouTube player

 

De transfer naar een volle haardos
Vorig jaar heeft Mazraoui óók een transfer ondergaan. Een van weinig haar, naar een volle haardos. ‘Doordat mijn haarlijn steeds meer naar achterging, begon ik mij minder lekker in mijn vel te voelen. Voor de haartransplantatie voelde ik dat er iets miste. Het is niet dat ik onzeker was, maar ik vind uiterlijk heel belangrijk. Ik heb een verandering ondergaan. Ik ben nog steeds dezelfde Nous, maar ik sta nóg sterker in mijn schoenen.’

Lees meer over zijn ervaring en het resultaat.

Bij Amsterdam Hair Institute zijn we niets minder dan trots om ‘onze’ Mazraoui op zijn best te zien. Wij wensen hem dan ook veel succes bij zijn nieuwe club.

 

[s201_bai id=”10″]

 

Bron: sportnieuws.nl