Je bent hier:

Jorrit Hendrix

De FUE CT haartransplantatie van Jorrit Hendrix

Eigenlijk was het een onmogelijk te vervullen wens die Jorrit Hendrix, voetballer bij Feyenoord en oud basis middenveldspeler bij PSV, kenbaar maakte. In maart 2021 kwamen hij en zijn vrouw naar HairWorld Istanbul voor een intake-gesprek.

Succesvolle uitdaging

Zij zouden het fantastisch vinden als Jorrit weer een volle haardos zou hebben én dat zijn oorspronkelijke haarlijn hersteld zou zijn voordat zij in juni 2021 in Spanje zouden trouwen.

Nu gaat het uiterst ervaren team van haartransplantatie experts van Hairworld Istanbul een uitdaging niet gauw uit de weg: door de jaren heen voerden zij met succes duizenden hersteloperaties uit. Waaronder klanten die eerder bij een andere kliniek drie, soms zelfs vier, haartransplantaties hadden ondergaan, zonder het gewenste resultaat te behalen. Na hun behandeling met onze revolutionaire FUE CT techniek haartransplantatie zijn zij nu wel tevreden! Echter was Jorrit Hendrix al grotendeels kaal.

Na enig wikken en wegen besloot het team van haartransplantatie experts het onmogelijke mogelijk te maken: ze zouden Jorrit niet alleen voorzien van een volle haardos, maar ook zouden ze zijn oorspronkelijke haarlijn in een keer weer herstellen, zodat Jorrit, als zijn huwelijk zou plaatsvinden in juni 2021, met een volle haardos en strak kapsel zijn aanstaande vrouw naar het huwelijksbootje zou kunnen leiden.

 

 

De behandeling

En dat gebeurde ook: er werd een nauwgezet plan van aanpak uitgewerkt, waarbij de allermodernste technieken werden ingezet. Zo werd besloten bij Jorrit een FUE CT haartransplantatie met een optimale nazorg uit te voeren, waarbij onze nazorgbehandeling zorgt voor een betere doorbloeding en optimale groeiomstandigheden voor de getransplanteerde haarzakjes.

De ochtend van de behandeling in Istanbul stond het team op scherp: ze waren voorbereid op een lange sessie waarbij niets, maar dan ook niets mocht misgaan. Zoals altijd, moest alles perfect en als clockwork verlopen, maar nu moesten ze twee keer zo lang op hun best functioneren, zonder een steek te laten vallen.

Na een lange sessie was de behandeling afgerond en kon het team van Hairworld Istanbul terugkijken op een geslaagde missie. Jorrits oorspronkelijke haargrens was in ere hersteld en daarnaast was zijn gehele hoofd bedekt, dankzij de bijzondere skills van de haartransplantatie experts. De grafts zijn zo dicht op elkaar geplaatst, dat Jorrit bij zijn huwelijk over een dikke, volle haardos zal beschikken. Daarmee hebben we de diep gekoesterde wens van hem en zijn vrouw in vervulling gebracht!

 

Het resultaat

jorrit-hendrix-haartransplantatie-feyenoord-voorkant jorrit-hendrix-haar-zijkant jorrit-hendrix-haar-feyenoord-zijkant jorrit-hendrix-haar-bovenkant

 

Bekijk de video

Nieuwsgierig hoe dit alles in zijn werk is gegaan? Dan is er goed nieuws! Alle highlights van het traject dat Jorrit en zijn vrouw doorlopen hebben worden met de camera vastgelegd en kunnen in de vorm van een documentaire worden bekeken.