Je bent hier:

Ervaring Ketty

[wpdevart_youtube caption=”” align=”left”]sXWxtMua1bU[/wpdevart_youtube]

Haaruitval is niet alleen een probleem van mannen, ook vrouwen krijgen ermee te maken. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder erfelijkheid, stress of vitaminetekort. Vrouwen ervaren vaak een gevoel van schaamte en er heerst nog een groot taboe op haaruitval bij vrouwen.

Daar wil Ketty verandering in brengen! Ook zij kreeg helaas te maken met haaruitval en dunner wordend haar. De stap naar een haartransplantatie was niet eenvoudig, maar toch besloot Ketty de behandeling te ondergaan. Ketty is erg tevreden over het proces van begin tot eind en ook het resultaat mag er wezen!

Hoewel zij hoopte op een nog wat vollere coupe, is Ketty van tevoren goed ingelicht over het verwachtte resultaat. Omdat ze van nature erg dun haar heeft, zal dit ook het eindresultaat beïnvloeden. Door middel van een CTS-behandeling geven wij haar haren na de behandeling nog een extra boost, om de doorbloeding te stimuleren en de haarzakjes te versterken. Hiermee zal haar resultaat binnen een halfjaar tot een jaar nog beter worden.

Wij zijn Ketty dankbaar dat zij haar verhaal durft te delen en hiermee andere vrouwen kan helpen in de keuze voor een haartransplantatie.