Je bent hier:

Davy Klaassen zijn haar is behandeld bij Amsterdam Hair Institute!

 

Voormalig AFC Ajax speler Davy Klaassen (FC Internazionale Milano) heeft recent de unieke FUE CT haartransplantatie bij Amsterdam Hair Institute ondergaan. Het is niet de eerste bekende naam; Ruud Gullit, Patrick Kluivert, Noussair Mazraoui en Sean Klaiber gingen hem al bij ons voor. Omdat Davy Klaassen nagenoeg kaal was, zijn er een groot aantal multi-grafts getransplanteerd om een optimale dichtheid te behalen.

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en is er al sterke haargroei zichtbaar, wat niet geheel onopgevallen is gebleven. Diverse media hebben op positieve wijze over zijn transformatie bericht! In Nederland was hij nog nagenoeg kaal, in Milaan schijnt hij met een opvallende coupe! En dat terwijl hij nog ruim 7 maanden tot zijn eindresultaat heeft!

Ook op Twitter is het zijn trouwe fans opgevallen. Hoe kan het ook anders? Davy heeft al jaren een grote aanhang met trouwe fans vanwege zijn topprestaties in de sport.

Waarom heeft Davy Klaassen voor de FUE CT techniek gekozen?

Davy Klaassen heeft zijn haar met de FUE CT techniek laten behandelen, omdat hiermee in één sessie zijn haarproblemen zoveel mogelijk verholpen konden worden. Binnenkort laten we meer zien.. Blijf volgen!

97% slagingspercentage

Amsterdam Hair Institute is een dochteronderneming van Hairworld Istanbul. Met een aantoonbaar slagingspercentage van maar liefst 97% na één behandeling zijn wij de sterkste haartransplantatie kliniek van Nederland.

De zelfontwikkelde FUE CT techniek; 

1. Is een unieke haartransplantatie techniek die door specialisten van Amsterdam Hair Institute en haar moederbedrijf met ruim 16 jaar ervaring is ontwikkeld
2. Heeft een aantoonbaar slagingspercentage van 97%
3. Berust op 100% maatwerk met unieke protocollen
4. Oogst voornamelijk multi-grafts met 2, 3 of 4 haren (reguliere haartransplantatie technieken grotendeels single grafts)
5. Geeft ca. 2 tot 2.5 keer meer dichtheid dan reguliere haartransplantatie technieken
6. Behaalt een goed eindresultaat resultaat in combinatie met ons unieke CTS behandelingen
7. Ons team van specialisten voert slechts een beperkt aantal operaties per dag uit om de kwaliteit maximaal te waarborgen

 Ontvang ook een vrijblijvende offerte!